Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús

Els més venuts

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Carrer Major, número 3 de Calafell (Tarragona)

Fabricants

Productes visitats

VINOMI - vi blanc View larger

VINOMI - vi blanc

New product

NOVA ANYADA 2016

VARIETATS DE RAÏM

Xarel·lo i xarel·lo vermell. El xarel·lo vermell és una mutació genètica del xarel·lo. És una varietat pràcticament desaperecida, que al Penedès es troba sobretot a la part central, entre els municipis de Vilobí, La Granada i les Cabanyes. Té la pell de color vermell i més gruixuda, fet que si s'agafa amb una bona maduració ens aportarà major complexitat aromàtica.

VINIFICACIÓ

Maceració de les pells en fred per extreure aromes de les pells, sobretot del xarel·lo vermell. Fermentació alcohòlica en dipòsits d'acer inoxidable. Criança amb les mares fines durant dos mesos.

NOTA DE TAST

Aroma penetrant però delicat: notes de fruita tropical que aporta el xarel·lo vermell (platan, pinya), florals (flor de taronger), cítriques (aranja), sobre un fons d'arbustives (fonoll). Pas en boca intens i un final fresc i persistent.

Ideal per prendre a copes o per acompanyar plats de peix, arrossos, cuina de fusió oriental, formatges etc.

More details

8,65 € Impostos inclosos

Entrega en breu màxim 72 hores

More info

"LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA”

Tast a cegues 2016

Per Jordi Alcover i Silvia Naranjo

 

TIPUS:  Vi blanc tranquil

NOM DEL VI: Vinomi

NOM DEL CELLER: Can Descregut

TIPUS DE RAÏM: Xarel·lo i xarel·lo vermell

TIPICITAT: Totes les varietats són autòctones

INDICACIONS SOBRE LES TÈCNIQUES D’ELABORACIÓ DELS VINS: Fermentació alcohòlica en dipòsit d’acer inoxidable.  Criança del vi amb els sediments dels llevats posteriors a la fermentació.

MARIDATGE O AMB QUE EL PODEM ACOMPANYAR:  aperitiu, formatge, arròs, Marisc, peix.

VALORACIONS DEL TAST:  Poma, pinya, llimona

Fresc, Llaminer, Elegant

PUNTUACIÓ: 9,17

PREU: 8-10 Euros

Opinions

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

VINOMI - vi blanc

VINOMI - vi blanc

NOVA ANYADA 2016

VARIETATS DE RAÏM

Xarel·lo i xarel·lo vermell. El xarel·lo vermell és una mutació genètica del xarel·lo. És una varietat pràcticament desaperecida, que al Penedès es troba sobretot a la part central, entre els municipis de Vilobí, La Granada i les Cabanyes. Té la pell de color vermell i més gruixuda, fet que si s'agafa amb una bona maduració ens aportarà major complexitat aromàtica.

VINIFICACIÓ

Maceració de les pells en fred per extreure aromes de les pells, sobretot del xarel·lo vermell. Fermentació alcohòlica en dipòsits d'acer inoxidable. Criança amb les mares fines durant dos mesos.

NOTA DE TAST

Aroma penetrant però delicat: notes de fruita tropical que aporta el xarel·lo vermell (platan, pinya), florals (flor de taronger), cítriques (aranja), sobre un fons d'arbustives (fonoll). Pas en boca intens i un final fresc i persistent.

Ideal per prendre a copes o per acompanyar plats de peix, arrossos, cuina de fusió oriental, formatges etc.