Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'AEPD que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Els més venuts

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Carrer Major, número 3 de Calafell (Tarragona)

Fabricants

Productes visitats

CORBATERA - vi negre

New product

Vinificació tradicional; fermentació a temperatura de 28 graus i posterior maceració durant 15 a 20 dies a fi d'aconseguir un color i estructura òptima. Seguidament el vi pasa a les botes on es produeix la fermentació malolàctica i es manté amb les seves mares durant la criança.
Es tria el raïm molt acuradament, seleccionant gra a gra a la mateixa vinya per a que el producte arribi al celler en perfecte estat fitosanitari.
Criança de 12 mesos en botes de roure francès, americà i centre europeu.
La parcel.la on es recull el raïm està situada a la partida anomenada "Noguerals", una molt bona zona per la vinya, 700 metres d'alçada, sòl argilo-calcari, té ceps de Garnatxa i de Cabernet Sauvignon.
"Noguerals" es un petit celler familiar que es troba a Cornudella de Montsant, a la zona mes alta de la Denominació d'Origen. Elabora vins negres des de fa uns anys e intenta fer-ho de la millor manera per a que el resultat sigui el més bo possible.
Aquest vi es ideal per acompanya tot tipus de carns i formatges.

De color porpra, amb aromes complexes de minerals, herbes fresques, terra cremada i nabiu. Vi amb una profunditat extraordinària, de molta intensitat i durada.

negre

12,56 € Impostos inclosos

1.2 kg
Entrega en breu màxim 72 hores

Opinions

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

CORBATERA - vi negre

CORBATERA - vi negre

Vinificació tradicional; fermentació a temperatura de 28 graus i posterior maceració durant 15 a 20 dies a fi d'aconseguir un color i estructura òptima. Seguidament el vi pasa a les botes on es produeix la fermentació malolàctica i es manté amb les seves mares durant la criança.
Es tria el raïm molt acuradament, seleccionant gra a gra a la mateixa vinya per a que el producte arribi al celler en perfecte estat fitosanitari.
Criança de 12 mesos en botes de roure francès, americà i centre europeu.
La parcel.la on es recull el raïm està situada a la partida anomenada "Noguerals", una molt bona zona per la vinya, 700 metres d'alçada, sòl argilo-calcari, té ceps de Garnatxa i de Cabernet Sauvignon.
"Noguerals" es un petit celler familiar que es troba a Cornudella de Montsant, a la zona mes alta de la Denominació d'Origen. Elabora vins negres des de fa uns anys e intenta fer-ho de la millor manera per a que el resultat sigui el més bo possible.
Aquest vi es ideal per acompanya tot tipus de carns i formatges.

De color porpra, amb aromes complexes de minerals, herbes fresques, terra cremada i nabiu. Vi amb una profunditat extraordinària, de molta intensitat i durada.

negre