Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús

Els més venuts

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Carrer Major, número 3 de Calafell (Tarragona)

Fabricants

Productes visitats

MONTARGULL - Cava View larger

MONTARGULL XAREL.LO EN BARRICA BNGR- Cava

New product

Tast: Llaminer, Llevat, Sec, Crema, Pastisseria, torrats, Fruits secs, Poma, Llimona, Codony.

GRAN RESERVA XAREL.LO BÓTA

VARIETATS: 40% Xarel.lo, 30% Macabeu, 20% Xarel·lo en bóta i 10% Parellada.

TIPUS: Brut Nature (sense licor afegit).

CRIANÇA: Mínima de 40 mesos.

ELABORACIÓ: Mètode tradicional (segona fermentació en ampolla). La particularitat d'aquest cava consisteix en la incorporació al vi base de xarel • lo que s'ha fermentat i criat en bótes noves de roure. Aquest tret dóna al cava una bombolla permanent i cremosa. En nas és afruitat a l'inici, evolucionant cap a vainilla i fumats. En boca es percep la untuositat que afina el cava, seguides per l'aparició de fruita en compota (codony i poma), passant per les notes de fumats i les aromes de vainilla aportats per la seva lleuger pas per bóta, el seu postgust és llarg i elegant.

Especial per a segons plats, carns, guisats, cassoles de peix, formatges i patés.

11,00 € Impostos inclosos

Entrega en breu màxim 72 hores

Opinions

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

MONTARGULL XAREL.LO EN BARRICA BNGR- Cava

MONTARGULL XAREL.LO EN BARRICA BNGR- Cava

Tast: Llaminer, Llevat, Sec, Crema, Pastisseria, torrats, Fruits secs, Poma, Llimona, Codony.

GRAN RESERVA XAREL.LO BÓTA

VARIETATS: 40% Xarel.lo, 30% Macabeu, 20% Xarel·lo en bóta i 10% Parellada.

TIPUS: Brut Nature (sense licor afegit).

CRIANÇA: Mínima de 40 mesos.

ELABORACIÓ: Mètode tradicional (segona fermentació en ampolla). La particularitat d'aquest cava consisteix en la incorporació al vi base de xarel • lo que s'ha fermentat i criat en bótes noves de roure. Aquest tret dóna al cava una bombolla permanent i cremosa. En nas és afruitat a l'inici, evolucionant cap a vainilla i fumats. En boca es percep la untuositat que afina el cava, seguides per l'aparició de fruita en compota (codony i poma), passant per les notes de fumats i les aromes de vainilla aportats per la seva lleuger pas per bóta, el seu postgust és llarg i elegant.

Especial per a segons plats, carns, guisats, cassoles de peix, formatges i patés.