Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús

Els més venuts

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Carrer Major, número 3 de Calafell (Tarragona)

Fabricants

Productes visitats

CAVA PINOT NOIR BOLET View larger

PINOT NOIR BOLET - cava

New product

Denominació d'Origen: Cava

Varietat: Pinot Noir 100%

Elaboració: 2a fermentació en ampolla durant 45 dies a 13 ° C i posterior criança sobre les seves mares durant un mínim de 15 mesos.

Color Rosat maduixa, de rivet Azulado, corona àmplia i persistent, bombolleig fi i rosari persistent.

Aroma: Aromes francs varietals i de fruits vermells (maduixa, cirera, mora, grosella) amb presència de suaus notes dolces i fruites del bosc.

Paladar: Pas en boca suau i afruitat notes de fruites del bosc. Retro gust intens a caramel.

Maridatge: excel·lent com a aperitiu, ideal combinat amb peix, pasta italiana i postres amb fruits vermells.

Temp. Servei: 4-6 ºC

alcohol: 12%

Sucre residual: 8 gr / l

Anhídrid sulfurós: 61 mgr / l

Acidesa: 4,05 gr / l.

10,00 € Impostos inclosos

Entrega en breu màxim 72 hores

Opinions

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

PINOT NOIR BOLET - cava

PINOT NOIR BOLET - cava

Denominació d'Origen: Cava

Varietat: Pinot Noir 100%

Elaboració: 2a fermentació en ampolla durant 45 dies a 13 ° C i posterior criança sobre les seves mares durant un mínim de 15 mesos.

Color Rosat maduixa, de rivet Azulado, corona àmplia i persistent, bombolleig fi i rosari persistent.

Aroma: Aromes francs varietals i de fruits vermells (maduixa, cirera, mora, grosella) amb presència de suaus notes dolces i fruites del bosc.

Paladar: Pas en boca suau i afruitat notes de fruites del bosc. Retro gust intens a caramel.

Maridatge: excel·lent com a aperitiu, ideal combinat amb peix, pasta italiana i postres amb fruits vermells.

Temp. Servei: 4-6 ºC

alcohol: 12%

Sucre residual: 8 gr / l

Anhídrid sulfurós: 61 mgr / l

Acidesa: 4,05 gr / l.