Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'AEPD que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Els més venuts

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Carrer Major, número 3 de Calafell (Tarragona)

Fabricants

compra Segura

Amb l'objectiu de garantir la màxima seguretat als nostres clients, a Cal Tallaret utilitzem sistemes de Pagament Segur d'entitats financeres de primera línia en comerç electrònic:

Les dades confidencials del pagament són transmeses directament i de forma encriptada (SSL) a l'entitat financera corresponent.

Per al pagament amb targetes Visa i Mastercard, només acceptem transaccions CES (Comerç Electrònic Segur) amb el protocol internacional 3D Secure que es regeix pels distintius Verified by Visa i Mastercard SecureCode.

El Comerç Electrònic Segur (CES) és una iniciativa que té com a principi bàsic garantir la seguretat en les transaccions per Internet. En utilitzar la passarel·la de pagament segura, el sistema verificarà automàticament que la targeta de crèdit estigui activada per a CES. A continuació, connectarà amb el banc emissor de la mateixa, el qual sol·licitarà que autoritzi l'operació mitjançant un codi personal d'autenticació. L'operació només s'efectuarà si el banc emissor de la targeta de crèdit confirma el codi d'autenticació. En cas contrari, la transacció serà rebutjada.