Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús

Els més venuts

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Carrer Major, número 3 de Calafell (Tarragona)

Fabricants

PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que estableix l'Art. 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, pel qual es regula el dret d'informació en la recollida de dades l'informem dels punts següents:

- Les dades de caràcter personal que ens ha subministrat en aquesta i altres comunicacions amb vostè seran objecte de tractament en els fitxers responsabilitat de CAL TALLARET.

- La finalitat del tractament és la de gestionar de manera adequada la prestació del servei que ens ha requerit. Així mateix aquestes dades no seran cedides a tercers, llevat de les cessions legalment permeses.

- Les dades sol·licitades a través d'aquesta i altres comunicacions són de subministrament obligatori per a la prestació del servei. Aquests són adequades, pertinents i no excessius.

- La seva negativa a subministrar les dades sol·licitades implica la impossibilitat prestar-li el servei.

- Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercitar els corresponent drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de conformitat amb el que estableix la Llei 15/1999 davant Assessoria Integral JAF & MCF com a responsables del fitxer. Els drets esmentats els pot exercitar a través dels següents mitjans: info@caltallaret.cat - CAL TALLARET - Carrer Major, numero 3 - 43820 Calafell (Tarragona). Telèfon 977.18.52.91.