Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'AEPD que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Els més venuts

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Carrer Major, número 3 de Calafell (Tarragona)

Fabricants

El seu paquet d'enviament

Els paquets s’envien normalment la mateixa setmana després de la recepció del pagament i s’entrega personalment.

I en cas de residir al Baix o Alt Penedès, té l'opció PERSONALITZADA i en observacions pot indicar condicions especials. I en menys de 24 HORES TENS LA TEVA COMANDA A CASA.

Sigui quin sigui el mètode d'enviament seleccionat, li proporcionarà un enllaç per seguir el seu paquet en línia.

Els costos d'enviament inclouen les despeses de manipulació i empaquetat, així com les despeses d'enviament. Les despeses de manipulació són fixos, mentre que les despeses de transport varien en funció del pes total de l'enviament. Li aconsellem que per consolidar les seves compres en una sola comanda. No podem grup de dos ordres diferents, i les tarifes d'enviament s'aplicaran a cada un d'ells. El seu paquet és enviat al seu propi risc, però es té especial cura de protegir els objectes fràgils.

Les caixes són de grans dimensions i els seus articles estan ben protegits.