Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'AEPD que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Carrer Major, número 3 de Calafell (Tarragona)

Per Procedència

Denominació d'Origen qualificada (DOQ):

Vins que passen per un sistema de control des de la seva producció fins a la comercialització. Tot vi que es produeixi s'ha de vendre embotellat. Ha de passar almenys deu anys des del seu reconeixement com DO i ha d'existir una delimitació cartogràfica, per municipis, dels terrenys aptes per a la seva prod...

Denominació d'Origen qualificada (DOQ):

Vins que passen per un sistema de control des de la seva producció fins a la comercialització. Tot vi que es produeixi s'ha de vendre embotellat. Ha de passar almenys deu anys des del seu reconeixement com DO i ha d'existir una delimitació cartogràfica, per municipis, dels terrenys aptes per a la seva producció.

Denominació d'Origen (DO):

Vins elaborats a la Regió amb raïms procedents d'aquesta zona. Tenen característiques especials que només es puguin aconseguir gràcies a el medi geogràfic en què s'han elaborat. Han de gaudir d'elevat prestigi i han d'haver transcorregut al menys cinc anys des que es va reconèixer a el vi com a producte d'aquesta zona.

Vi de Qualitat amb indicació geogràfica (VC):

El raïm d'aquests vins ha de tenir la mateixa procedència i la producció de vi s'ha de fer en la regió.

Vi de Pago (VP):

Són vins de reconegut prestigi que procedeixen d'un pago, que és una finca amb un microclima diferent a el del seu entorn.

Més

Per Procedència Hi ha 26 productes.

per pàgina
Mostrant 1 - 20 de 26 elements
Mostrant 1 - 20 de 26 elements