Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'AEPD que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Carrer Major, número 3 de Calafell (Tarragona)

Catàleg

Filtres habilitats:
  Cabernet Franc

  Varietat d’origen bordelès, menys intensa que la cabernet sauvignon. Proporciona vins de bons tanins, però d’evolució més ràpida que la sauvignon. El Cheval Blanc, un vi mítica de Bordeus, la té com a eix del seu cupatge. És la varietat negra reina al Loira, on produeix vins delicats i perfumats, amb aromes de violetes, fulles i gerds. Forma un ...

  Varietat d’origen bordelès, menys intensa que la cabernet sauvignon. Proporciona vins de bons tanins, però d’evolució més ràpida que la sauvignon. El Cheval Blanc, un vi mítica de Bordeus, la té com a eix del seu cupatge. És la varietat negra reina al Loira, on produeix vins delicats i perfumats, amb aromes de violetes, fulles i gerds. Forma un cupatge mundialment famós amb el cabernet sauvignon i el merlot.

  Més

  Cabernet Franc Hi ha 3 productes.

  Mostrant 1 - 3 de 3 elements
  Mostrant 1 - 3 de 3 elements