Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'AEPD que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Carrer Major, número 3 de Calafell (Tarragona)

Catàleg

Filtres habilitats:
    Hondarribi zuri

    Varietat de raïm blanc originària del País Basc i la més important de la Denominació d'Origen Txacolí de Getaria-Getariako Txakolina, amb la qual s'elabora el vi Txacolí, paraula que ve de l'àrab xacals i que significa un vi que presenta "debilitat i lleugeresa ".

    De fertilitat bona, admet podes curtes i és en canvi sensible al míldiu i la Botryt...

    Varietat de raïm blanc originària del País Basc i la més important de la Denominació d'Origen Txacolí de Getaria-Getariako Txakolina, amb la qual s'elabora el vi Txacolí, paraula que ve de l'àrab xacals i que significa un vi que presenta "debilitat i lleugeresa ".

    De fertilitat bona, admet podes curtes i és en canvi sensible al míldiu i la Botrytis, encara que al ser de brotació tardana no presenta risc de gelades primaverals. Se solen obtenir baixos rendiments, encara que amb les hores suficients de sol pot completar una bona maduració, assumpte complicat ja que a la zona on es cultiva aquesta varietat (País Basc, Navarra) les pluviometries són molt elevades, i cal intentar buscar la millor orientació solar i aquella que afavoreixi un assecat ràpid dels raïms després de les pluges.

    El port és mig dret i els seus circells llargs, presentant un raïm de mida petita i compacte, baies esfèriques i rodones de color groc ambrat, pel que els seus rendiments en premsat són baixos.

    En funció dels rendiments, amb produccions limitades d'òptims productes, poca acidesa. Indicada per a l'elaboració de vins joves amb maceració carbònica. Admet criança en bóta de roure, amb bons resultats. Veremat adequadament permet l'elaboració de vins d'excel·lent qualitat.

    Amb aquesta varietat s'elaboren vins lleugers, àcids i amb carbònic, amb aromes delicats a cítrics i notes vegetals i flors, de color groc pàl·lid.

    Aquest raïm és la base dels vins bascos coneguts sota les Denominacions d'Origen Chacolí de Guetaria i de Biscaia. La varietat Hondarribi zuri és la blanca, majoritària en Guetaria (Guipúscoa). Aporta als vins vivacitat per la seva característica acidesa i aromes a cítrics (aranja, llima / llimona). Un vi fresc i fàcil de beure.

    Més

    Hondarribi zuri Hi ha un producte.

    Mostrant 1 - 1 d'un element
    Mostrant 1 - 1 d'un element