Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'AEPD que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Carrer Major, número 3 de Calafell (Tarragona)

Catàleg

Filtres habilitats:
  Trepat

  El trepat té un grau alcohòlic moderat i poc color. És la varietat autòctona de la Conca de Barberà (també n'hi ha a Costers del Segre) i dóna vins lleugers, afruitats i de bona acidesa. Sovint presenta aromes de violetes, làctics i espècies com el clau o el pebre. Té tanins vegetals que es poden polir amb la barrica i es mostra fresc i força ar...

  El trepat té un grau alcohòlic moderat i poc color. És la varietat autòctona de la Conca de Barberà (també n'hi ha a Costers del Segre) i dóna vins lleugers, afruitats i de bona acidesa. Sovint presenta aromes de violetes, làctics i espècies com el clau o el pebre. Té tanins vegetals que es poden polir amb la barrica i es mostra fresc i força aromàtic. Amb el trepat s'obtenen també extraordinaris vins i caves rosats.

  Més

  Trepat Hi ha 4 productes.

  Mostrant 1 - 4 de 4 elements
  Mostrant 1 - 4 de 4 elements