Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'AEPD que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Carrer Major, número 3 de Calafell (Tarragona)

Catàleg

Filtres habilitats:
  Gewurztraminer

  Varietat originària del Tirol Italià (Tramin) d'aromes especiades (gerwürz). Es mostra pletòrica a Alsàcia, on ofereix alguns dels vins més aromàtics del món. El litxi, la rosa i el pebre blanc són algunes de les seves aromes més caracterítiques. Només amb un bon equilibri entre dolçor i acidesa mostra totes les seves virtuts. Els seus vins són ...

  Varietat originària del Tirol Italià (Tramin) d'aromes especiades (gerwürz). Es mostra pletòrica a Alsàcia, on ofereix alguns dels vins més aromàtics del món. El litxi, la rosa i el pebre blanc són algunes de les seves aromes més caracterítiques. Només amb un bon equilibri entre dolçor i acidesa mostra totes les seves virtuts. Els seus vins són terpènics i voluptuosos i no diexen indiferent ningú.

  Més

  Gewurztraminer Hi ha un producte.

  Mostrant 1 - 1 d'un element
  Mostrant 1 - 1 d'un element