Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'AEPD que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Carrer Major, número 3 de Calafell (Tarragona)

Catàleg

Filtres habilitats:
  Morenillo

  Varietat autòctona de la Terra Alta en procés d'acceptació per la DO. Sèstà recuperant per a l'elaboracó de vins de qualitat. Rep el seu nom de la poca coloració dels seus vins (no arribava a negre); el vins actuals tenen ja un color prou pujat. El vi de morenillo és ben singular, ofereix fruites vermelles, notes balsàmiques, flors, espècies i s...

  Varietat autòctona de la Terra Alta en procés d'acceptació per la DO. Sèstà recuperant per a l'elaboracó de vins de qualitat. Rep el seu nom de la poca coloració dels seus vins (no arribava a negre); el vins actuals tenen ja un color prou pujat. El vi de morenillo és ben singular, ofereix fruites vermelles, notes balsàmiques, flors, espècies i sotabosch. Equilibrat, amb tanins suaus, bona acidesa y un deix dolcenc.

  Més

  Morenillo Hi ha 2 productes.

  Mostrant 1 - 2 de 2 elements
  Mostrant 1 - 2 de 2 elements