Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'AEPD que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Carrer Major, número 3 de Calafell (Tarragona)

Riesling

Un dels grans raims del món. A Alemania ofereix els seus millors exemples: vins d'elevada acidesa i mineralitat que envelleixen de manera espectacular. A l'alt Penedès i als Costers del Segre s'hi troba prou còmode. Ofereix vins cítrics, de tacte deliciós ( quan l'equilibri dolç-àcid és el correcte), elegants i amb caràter. Se n'obtenen també vi...

Un dels grans raims del món. A Alemania ofereix els seus millors exemples: vins d'elevada acidesa i mineralitat que envelleixen de manera espectacular. A l'alt Penedès i als Costers del Segre s'hi troba prou còmode. Ofereix vins cítrics, de tacte deliciós ( quan l'equilibri dolç-àcid és el correcte), elegants i amb caràter. Se n'obtenen també vins dolços que amb el temps es tornen daurats i molt concentrats.

Més

Riesling No hi ha productes en aquesta categoria.