Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'AEPD que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Carrer Major, número 3 de Calafell (Tarragona)

Picapoll

Varietat de raim autòctona del Pla de Bages, on se'n conrea el 96%. El raim picapoll té unes taques o "picades" que li donen nom. D'aquesta varietat en són pròpies les aromes de flors ( gessamí), fruites ( aranja, llimona i albercoc) i herba. El vi de picapoll és lleuger, afruitat, d'aroma fresca, d'esplèndida textura i personalitat i amb un pic...

Varietat de raim autòctona del Pla de Bages, on se'n conrea el 96%. El raim picapoll té unes taques o "picades" que li donen nom. D'aquesta varietat en són pròpies les aromes de flors ( gessamí), fruites ( aranja, llimona i albercoc) i herba. El vi de picapoll és lleuger, afruitat, d'aroma fresca, d'esplèndida textura i personalitat i amb un picant acidesa cítrica que també explicaria el seu nom.

Més

Picapoll No hi ha productes en aquesta categoria.