Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'AEPD que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Carrer Major, número 3 de Calafell (Tarragona)

Garnatxa Gris

També coneguda com a lledoner roig, és una varietat autòctona de  L'Empordà. És un raim de pell rosada que dóna poc color, qualificat com a blanc per la DO. Majoritàriament se n'elaboren vins rosats i blancs. S'utilitza també per fer garnatxa de L'Empordà. Té una mica més de cos que la garnatxa blanca, a la qual acompanya sovint. Les aromes més ...

També coneguda com a lledoner roig, és una varietat autòctona de  L'Empordà. És un raim de pell rosada que dóna poc color, qualificat com a blanc per la DO. Majoritàriament se n'elaboren vins rosats i blancs. S'utilitza també per fer garnatxa de L'Empordà. Té una mica més de cos que la garnatxa blanca, a la qual acompanya sovint. Les aromes més habituals són les citriques i les de fenc.

Més

Garnatxa Gris No hi ha productes en aquesta categoria.