Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'AEPD que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Carrer Major, número 3 de Calafell (Tarragona)

Catàleg

Filtres habilitats:
  Malvasia

  Amb la malvasia passa quelcom semblant que la moscat. Aquesta paraula designa una familia de raims dins de la qual hi  podem trobar diferents varietats. La malvasia de Sitges és aromàtica i perfumada ( flors i mel ) i pot produir tant vins secs com dolços més tradicionals. En canvi, la varietat subirat parent ( malvasia riojana ) és menys aromàt...

  Amb la malvasia passa quelcom semblant que la moscat. Aquesta paraula designa una familia de raims dins de la qual hi  podem trobar diferents varietats. La malvasia de Sitges és aromàtica i perfumada ( flors i mel ) i pot produir tant vins secs com dolços més tradicionals. En canvi, la varietat subirat parent ( malvasia riojana ) és menys aromàtica i funciona millor en cupatges o fermentada en bóta.

  Més

  Malvasia Hi ha 3 productes.

  Mostrant 1 - 3 de 3 elements
  Mostrant 1 - 3 de 3 elements