Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús |
No hi ha productes
Els preus són amb impostos inclosos
Catàleg
Carregant ...
Tast: Fresc, Sec, Potent, Gessamí, Fonoll, Poma, Llimona, Préssec.Vi blanc jove DO PenedèsVarietat: Xarel·loNota de tastColor groc lleugerament daurat amb matisos verdosos. Al nas és perfumat i intens amb aromes de poma i préssec. A la boca és fresc i amb molta vitalitat.maridatgeHarmonitza molt bé amb ostres, marisc, peix i arrossos.
Tast: Mineral, Fresc, Llaminer, Potent, Herbes aromàtiques, Pera, Aranja, Raïm, FonollTipus: Vi blanc sec D.O. PenedèsTipus de raïm: 100% Muscat de FrontignanGraduació: 12% vol.Temperatura ideal: 6 - 8 ºCVerema: Manual, de mitjans a finals d’agostElaboració: Els raïms seleccionats amb cura provenen de vinyes de baix...
Tast: Fresc, Sec, Especiat, Poma, Fonoll, Platano, Llimona, Aranja, Raïm.Elaborat amb raïms de vinyes velles de Macabeu. Maceració en fred amb les seves pells durant unes hores i posterior treball amb les mares més fines durant unes setmanes després de la fermentació. 100% collita pròpia.Màxima expressió en aromes primaris. Molt fresc, aromàtic i...
Tast: Fresc, Maduixa, Grosella, Llimona, Aranja, FonollElaborat amb raïm de la varietat autòctona de la Conca de Barberà: el Trepat. Lleugera maceració pel·licular i fermentació a baixa temperatura amb llevats endògens. Treball amb les mares fines durant uns mesos després de la fermentació. Divertit, llaminer, fresc i elegant alhora. Està elaborat el...
Tast: Fresc, Sec, Potent, Crema, Fonoll, Poma, Pinya, LlimonaCapdevila Pujol Reserva Brut Nature porta el nom del fundador de les caves, el Sr. Antoni Capdevila Pujol (1907-1964). Ha estat un homenatge de la família Carbó al seu fundador.DO CAVATipus: Brut NatureVarietats: Xarel·lo, Macabeu i ParelladaCriança: més de 20 mesosAquest cava s'elabora a Magnum...
Tast: Fresc, Llaminer, Gessamí, Nespra, Herbes aromàtiques, Fonoll, Poma, Pera, Raim Capaç de seduir als paladars més exigents. De color groc palla amb reflexos daurats, té autèntic caràcter mediterrani. Subtilment perfumat, destaca per la seva intensitat aromàtica. Amb aires florals de rosa i flor de taronger, té un pas suau i delicat. Ens omple la boca...
"El paradís existeix, i es troba dins d'una ampolla de vi. Libalis és una explosió tropical envoltant que et transporta cap al costat més salvatge de la vida. Perquè els moments més brutals no neixen, es fan. Libalis és el teu passaport i el teu decideixes qui viatja amb tu i cap a on. "Color groc pàl·lid atractiu, net i glicèric, sexy i brillant.En Nas...
Tast: Fresc, Sec, Herbes aromàtiques, Poma, Pera, Raïm, FonollD.O.: Terra Alta Varietats: Garnatxa Blanca (85%), Sauvignon Blanc (5%), Viognier (5%) i Macabeu (5%). Edat de la vinya:: 5-25 anys Tipus de sòl: Argilós - calcari. Pobre en matèria orgànica situat a 450 m sobre el nivell del mar. Grau: 13% Premis: Vi present a les millors guies víniques....
Tast: Fresc, Sec, Llevat, Poma, LLimona, Aranja, Fonoll, RosaVarietatsMacabeu i Garnatxa blanca.
Tast: Fresc, Sec, Poma, Pera, Llimona, Aranja, Fonoll vinyes velles de Montònega, situades a +500 metres d’alçada, surt aquest vi únic, refrescant, llarg i subtil; una varietat exclusiva que és la màxima expressió del terrer de Mascorrubí. 9,08 Punts Guia de Vins de Catalunya
Tast: Fresc, Sec, Llevat, Poma, Pera, Llimona, Aranja, Fonoll Varietats raïm: Macabeu, Xarel·lo i Parellada Criança: + de 30 mesos Elaborat a partir de Parellada, Macabeu, Xarel·lo."Pansa Blanca" (Can Cajon, Teia), es diferencienels diferents sòls. Maceració de les pellsen fred durant un temps determinat per a laextracció de les aromes. Fermentació en...
Tast: Fresc, elegant, Original, Salvo, Poma, Taronja, Llimona, FonollElaboració: Selecció de 150 caixes dels raïms més madurs de la Vinya del Coster. Maceració amb les seves pells durant 23 dies (elaborat com un vi negre) i fermentat amb llevats endògenes a temperatura controlada. No s'han afegit sulfits fins al moment de l'embotellat al mes de...