D. O. Tarragona

L’Imperi  Romà va ésser el veritable potencionador del vins tarragonins, tant per la seva labor de comercialització com pel fet de ser els iniciadors de la denominació “Tarragona”. Aquesta denominació indicava la zona on es produia el vi, el qual era apreciat d’un costat a altre del l’imperi , com ho demostren escrits d’autors llatins del segle I com Silvi Italic , Marcial o Plini el jove.

D’aleshores ençà els vinicultors tarragonins sempre han fet front a totes les adversitats que se’ls han presentat. Aquest fet ha permès que nosaltres puguem gaudir d’un vi esquísit , reconegut internacionalment i respectat per la seva gran qualitat , que es, sense dubte, una de les seves caracteristiques més destacades .

Actualment la zona de producció s’estén per 73 termes municipals situats principalment en les comarques del Camp de Tarragona i part de la Ribera d’Ebre.

Raïms

Negre

  • Ull de Llebre
  • Merlot
  • Samsó
  • Cabernet Sauvignon
  • Garnatxa
  • Sumoll
  • Syrah
  • Pinot Noir

Blanc

  • Macabeu
  • Parellada
  • Xarel·lo
  • Chardonnay
  • Moscatell d’Alexandria
  • Garnatxa Blanca
  • Sauvignon Blanc
  • Subirat Parent

ANAR A LA TENDA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *