D.O. Ribera del Duero

La Denominació d’Origen Ribera del Duero, qe engloba les províncies de Burgos, Valladolid Sòria Segòvia i a la qual s’acullen 304 cellers, es

La Denominació d’Origen Ribera del Duero, que engloba les províncies de Burgos, Valladolid, Sòria, Segòvia i a la qual s’acullen 304 cellers, es caracteritza per certificar vi de gran qualitat, innovadors i de producció limitada. L’afany de superació, l’experiència i una actitud creativa, juntament amb la dedicació, tradició i talent de les seves viticultors i cellerers, converteixen els vins de Ribera del Duero a únics, estant entre els més venuts a casa nostra.

Ribera del Duero manté la confiança dels consumidors i confirma l’èxit rotund del model de producció adoptat pels bodegeros i viticultors de la Denominació d’Origen, en la seva aposta per la qualitat per sobre de la quantitat.

Els seus claus de l’èxit han estat:

Aposta per la qualitat per sobre de la quantitat,
I el repunt de la comercialització de vins de guarda (amb permanència en bóta superior a 12 mesos)

El fred intens retarda el brot de la vinya. Els bruscos canvis de temperatura entre el dia i la nit estivals, provoquen un perfecte equilibri del fruit durant la seva maduració. A la tardor es recull un raïm de magnífica qualitat.

La producció màxima reglamentària admesa per hectàrea és de 7.000 quilograms i el raïm procedent de parcel·les els rendiments siguin superiors a aquest límit autoritzat, no pot ser utilitzada en l’elaboració de vins protegits per la Denominació d’Origen

Ribera del Duero.

Varietats negres:

  • Ull de llebre
  • Cabernet Sauvignon
  • Merlot
  • malbec
  • Garnatxa Tinta

Varietat blanca:

  • Albillo

ANAR A LA TENDA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *